kuvailija.fi

Info

Jenny Kangas ja Juha Nyman

Kuvailija on sellainen, että hän ei oikein ole oikea valokuvaaja. Hän näpsii kuvia sieltä sun täältä huvin vuoksi, joskus korkeintaan puolitosissaan. Näps sinne ja näps tänne. Kuvailija on myös sellainen, että hän pyrkii vajavaista sanavarastoaan parhaansa mukaan hyväksi käyttäen kirjallisesti selittämään aistihavainnoin kokemaansa. Hän pyrkii kertomaan väreistä ja muodoista, hajuista ja mauista. Hän kertoo kuulemastaan, kenties myös tuntemastaan.

Ennen kaikkea kuvailija ei ole toimissaan kovin ammattimainen, vaan pikemminkin utelias amatööri.

Kuvailija.fi sisältää enimmäkseen Juha Nymanin ja harvakseltaan Jenny Kankaan kokemuksia läheltä ja kaukaa niin kuvina kuin sanoinakin. Julkaisutahti ei ole tappavaa, mutta ainakin yksi kuvailtava ulkomaanmatka vuodessa on päästävä tekemään, kotimaassa voidaan kuvailla tiheämminkin. Tukikohtamme sijaitsee Suomi-neidon vyötäröllä Pudasjärvellä, josta ei ole pitkä matka minnekään. Lähin lentokenttäkin on vain reilun tunnin matkan päässä kotoamme.

Satunnaisen kuvailun lisäksi isäntäväki geokätköilee reissujensa ohessa sekä touhuaa lapinporokoiriensa Keron ja Rakan kanssa etenkin luonnossa liikkuen.

Yhteydenotot

Tarvittaessa meihin saat yhteyden lähettämällä sähköpostia seuraavan kaavan mukaisesti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.