kuvailija.fi

Inspistä odotellessa #4-5

Siitäpä onkin jo vierähtänyt aikaa, kun viimeksi olen tänne jotain naputellut. Tai olenhan minä, mutta lähinnä noita ruokaohjeita. Talvi meni ikäänkuin talviunta nukkuessa. Kevätaurinko sitten jälleen kerran tämän karhun herätteli.

No, jokunen kuva kuitenkin tuli sitä sentään otettua silloin kun mennyttä talvea saattoi vielä talveksi sanoa, eli tammikuussa. Helmikuun skippasinkin sitten kokonaan yli, kun en ole oikein tottunut sellaista viettämään t-paitakeleissä.

Alhaalla näkyvistä satseista alempi tuli näpsittyä joskus tammikuussa, kun kävimme porukalla hieman reippailemassa Iso-Syötteellä. Ilma oli kaunis, joskin todella tuulinen.

Ylemmän setin kuvista voinee kertoa sen verran, että kävin huvikseni vilkaisemassa Koskenhovilla kevään etenemistä. Sen verran se oli jo pitkällä, että joutsenpariskunta oli saapunut Ylilammelle ruokailupuuhiin. Eivät olleet minusta moksiskaan, joten kävin välillä hakemassa telejatkeenkin autosta ja jatkoin kuvailujani. Yhtäkkiä näin etsimen läpi jonkin vilahtavan kuva-alan yläkulmassa. Saukko, mokoma! Olipa siinä toinenkin, mutta eivät halunneet yhtä aikaa asettua poseeraamaan. Ihan mukava yllätys tuollainen.

Pitäisiköhän hankkia Canonin oma telejatke, kun nuo halvat eivät välitä tarkennustietoja lasin ja kameran välillä? Manuaalitarkennuksella piti joutsenten ja saukon kanssa pelata, ja sehän on pahimmillaan aika hidasta puuhaa. Vaan eipä taida kyllä näillä kuvausmäärillä kannattaa moinen investointi.

Ps. onhan sitä tietenkin työn puolesta tullut jonkin verran kameraa kiusattua pitkin talvea. Mainittavimpana reissuna luonnollisesti Umpihankihiihtojen MM.