kuvailija.fi

Pytkyn pyrähdys

Kero täytti tänään 5 vuotta! Sen kunniaksi lähdimme joukolla kiertämään Syötteelle Pytkyn pyrähdys, tuo mittaustavasta riippuen 9-10 km:n mittainen patikkapolku. Koko joukolla tarkoitan tässä tapauksessa paitsi omaa laumaamme, myös ystäväpariskuntaamme Annea ja Pekkaa.

Alkusyksyn auringon paistaessa kauniisti ja lämpimästi läksimme liikkelle Lauttalammelta suunnaten kulkumme ensin kohti Pytkynharjua. Harjulla oli väkeä liikkeellä suorastaan runsain mitoin ja heidän muassaan kulkevat nelijalkaiset saivat Keron osoittamaan mieltään tämän tästä. Sen verran muuta maastoa korkeammalla kun oltiin, niin koleahko vinkka tuntui tarttuvan kulkijoitten luihin ja ytimiin. Mutta maisemat olivat kauniit ja kulku helppoa, kuten aina ennenkin.

Riihituvalla päätimme pysähtyä paistamaan makkaraa ja saatuamme ne nautittua alkoi paikalle saapua muutakin väkeä. Jatkoimme matkaamme Romevaaran vierustaa kiertäen pitkin tasaista Romekangasta ja pian olimmekin takaisin Lauttalammen parkkipaikalla. TuliTauolla nautittujen lättykahvien jälkeen ei voi sanoa muuta kuin, että päivä oli erinomainen!