kuvailija.fi

Joutoaikaa Luppovedellä

Kätköilyyn liittyvien huoltotoimenpiteiden yhteydessä päätimme käydä kiertämässä Luppoveden koko lauman voimin. Elo oli Syötteellä rauhoittunut sitten viimekäyntini, joka taisi olla joskus maaliskuussa, jos en aivan väärin muista. Kesäkuun alkuhan ei ole niitä vilkkaimpia matkailusesonkeja.

Ilta oli sangen kaunis, joskin vilpoisa. Lämpötila laski Luppovedellä vieraillessamme noin viiteen asteeseen. Luppoveden maisemointityöt lienevät jo päättyneet. Nyt vain odotellaan, että luonto hoitaa loppuun oman osuutensa. Vasaran pauke häiritsi muutoin hiljaista kesäiltaa, mutta matkailukeskuksen kannalta ajateltuna sehän on vain hyvä asia.

Onneksi olivat lisäilleet näille keinotekoisille rannoille muutaman rantakiven, joista sai näpsittyä varsin graafisia näpsyjä. Ilta-aurinko olisi toki voinut olla "mehukkaampikin", mutta väliin varsin ankarallakin jälkikäsittelyllä kuviin sai toki väriä ja kontrastia. Joistain kuvista virittelin suorastaan HDR-tyyppisiä, joskin otin yhden ihan rehellisenkin sellaisen. Käsivaralta kylläkin, mutta onneksi tuolloin vielä valoa riitti.