kuvailija.fi

Tour de Maakuntamulti 2012

Kesän 2012 lomamatkamme suuntautui Itä- ja Etelä-Suomeen 12.-17.6. Reissun nimi viittaa geokätköilyyn, mutta siitä ei sen enempää tällä kertaa.

Matka oli tilastoina seuraavanlainen: 2294 kilometriä, 41 kätköä, joista kolme Finnish Graticule Challenge -kätköä (Bronze, Silver, Gold), EU:n itäisin piste, kolme Maakuntamultin etappia sekä Haksulandia, eräänlainen geokätköilijöiden epävirallinen pyhiinvaelluspaikka.

Parhaimpiin muistoihin matkalta lukeutuvat mm. lukuisat taistelumuistomerkit pitkin itärajaa, edellä mainitut EU:n itäisin piste ja Haksulandia, Hämeenlinna kokonaisuudessaan mukaanluettuna itse linna ja Aulanko sekä Punkaharjun valtionhotellin sympaattinen leirintämökki.

Säät suosivat matkalaisia: vain alkumatkasta sateli kuuroittain jonkin verran, kuten myös paluumatkalla pohjoiseen Keski-Suomesta Ouluun saakka. Muutoin oli poutaista ja jopa helteistä. Hellettä emme kylläkään tapaa laskea erityisen hyväksi sääksi koirakaverin hyvinvoinnin takia.

Lisää reissusta voi käydä lueskelemassa Keron reissuvihkosta ja vaikka kätköloggauksistani osoitteessa www.geocaching.com.

Kuten tavallista, tällaisilla reissuilla ei juurikaan tule panostettua valokuvaukseen muutoin kuin muistojen säilyttämisen vuoksi, niin tässäpäs näitä muistoja sitten tulee:

{flickrset}72157632175811843|870||juhanyman|Y{/flickrset}